Afgelopen

Nouchka Fontijn

kalender
Datum volgt
computerpin
Rotterdam
Rotterdam
smiley face
Fit met

Nouchka Fontijn weet als geen ander hoe het is om dag in dag uit te bikkelen om steeds sterker en beter te worden. Dat leverde haar onder andere een Europese titel op. In 2016 was ze de eerste Nederlandse vrouwelijke bokser op de Spelen. Ze stapte de olympische ring uit met zilver (Rio) en brons (Tokio). Tijdens de fit met sessie ga jij samen met Nouchka actief werken aan je fysieke en mentale gezondheid. Ben jij klaar voor een work-out?

Actief aan jouw fysieke en mentale fitheid werken onder leiding van topsporters die ervoor leven en hun lichaam als een tempel behandelen. Onder leiding een coach en met tips van Nouchka Fontijn gaan wij door middel van diverse oefeningen aan het werk om zo fit mogelijk te worden.

De sportieve work-outs leer je de voordelen van een gezonde levensstijl. Deze manier van het zorgen voor je lichaam geeft zowel fysiek als mentaal grote voordelen, waardoor je sterk in het leven staat en je veel energieker voelt. Onder gezonde leefstijl vallen de thema’s gezonde voeding, beweging, slaap, stress, ontspanning en zingeving. Aan de hand van deze thema’s zal de topsporter jou laten ervaren en middels actieve oefeningen ook tips geven hoe jij dit kunt verbeteren. De sportieve work-out zal jouw tools geven om vanaf dan actief te werken aan het verbeteren van jouw fysieke en mentale gezondheid. De sessie bestaat uit drie onderdelen: - Welkomstwoord van de coach en de topsporter. - We gaan aan de slag! Samen met de coach en de topsporter gaan we een work-out doen en geven we jou advies om fysiek en mentaal op topniveau te komen. - Jullie mogen je vragen stellen en we sluiten gezamenlijk af.