Afgelopen

Project Comeback Camp [VOL]

kalender
March 11, 2022
Datum volgt
computerpin
Strijen
smiley face
Comeback Camp

Tijdens het Project Comeback Camp helpen we jongeren (16-24 jaar) die in het dagelijks leven vastlopen door ze handvaten te geven en een zetje in de juiste richting. Met een select gezelschap (maximaal 10 deelnemers) is persoonlijke aandacht voor jou daarmee gegarandeerd. Het Project Comeback Camp vindt plaats op 11, 12 en 13 maart 2022 in Strijen. Vervoer wordt vanaf een centrale ontmoetingsplek geregeld en het is helemaal gratis!

Tijdens het kamp verblijf je drie dagen in Strijen waar jullie ook overnachten. Alles wordt geregeld; van een slaapplek tot eten en drinken en het kost jou niets. Elke dag staat in het teken van persoonlijke groei en kent een ander thema. Onder professionele begeleiding van verschillende coaches wordt er op een creatieve en actieve manier gewerkt aan vaardigheden waarbij een veilige en dynamische leeromgeving de uitgangspositie is. Denk aan work-shops, work-outs, gezamenlijke en individuele oefeningen.

Dag 1: Verbinden, kennismaken, (nieuwe) talenten ontdekken: De eerste dag staat in het teken van aankomst, elkaar leren kennen en bekend worden met de coaches. Dit doe je een actieve en creatieve wijze waarbij er focus is op de al bekende talenten van jou en de anderen, of de nieuw te ontdekken talenten. Dag 2: Stil staan bij talenten, doel(en) bepalen: Tijdens de tweede dag van het Project Comeback Camp gaan de coaches met deelnemers dieper in op dat wat hen bezighoudt, staan we stil bij elkaars talenten en leren je om jouw doel(en) te bepalen waarbij van eigen kracht wordt uitgegaan. Deze elementen komen terug in de diverse actieve oefeningen gedurende de dag. Dag 3: Doelen helder en concreet maken: De laatste dag van het Project Comeback Camp staat in het teken van dat wat geleerd is in de praktijk brengen. Door middel van actieve opdrachten krijg je inzichten en tips hoe jij sterker uit het camp komt en hoe je jouw ervaringen kan meenemen naar het dagelijkse leven. Het Project Comeback Camp is voor veel jongeren dé manier om sterker terug te komen uit een moeilijke situatie. De ervaringen en inzichten die de jongeren tijdens het camp opdoen zullen een grote rol spelen in hun toekomst. Wij willen hen zelfverzekerd en met een rugzak vol ervaring en kennis positief de toekomst insturen.