Afgelopen

Anouk Vetter

kalender
October 13, 2021
Datum volgt
computerpin
Amsterdam
Amsterdam
smiley face
De Skills van

Twee jaar geleden staakte de atlete op het WK in Doha haar meerkamp, omdat ze er mentaal doorheen zat. Op een surfboard in Sri Lanka hervond de Amsterdamse zichzelf. Het leverde haar nieuwe inzichten en nieuwe energie op. Het vormde de basis van haar Olympisch zilver in Tokio.

Hoe gaaf is het om op een unieke locatie gemotiveerd te worden door topsporters en coaches? Tijdens deze interactieve sessies komen de thema's mentale gezondheid, weerbaarheid, sociale en communicatieve vaardigheden, conflicthantering, faalangst en social media aan bod. Anouk Vetter en een professionele coach gaan met jou werken aan jullie doelen! Deze sessie is uitermate geschikt voor jongeren wat extra ondersteuning en/of begeleiding nodig hebben bij de diverse leefgebieden. Topsporters laten hun persoonlijke kant zien en vertellen over hun struggles, en hoe zij daar uiteindelijk mee zijn omgegaan. Situaties die de jongeren op zichzelf kunnen projecteren en waar zij van kunnen leren. In samenwerking met de aanwezige coach wordt op een positieve manier gekeken naar hoe deze topsporter heeft gehandeld en het effect wat dit kan hebben op het leven van de jongeren. Middels het aanreiken van tools/handvaten krijgen de jongeren meer inzicht via herkenbare situaties over hoe om te gaan met de besproken uitdaging. Daarnaast zal de coach een aantal persoonlijke door de jongeren aangedragen uitdagingen met betrekking tot het thema behandelen.

De sessie bestaat uit drie blokken: 1. Welkomstwoord en introductie van coach en topsporter, afsluitend met het persoonlijke verhaal van de topsporter. 2. De coach zal naar aanleiding van het verhaal van de topsporter de leiding nemen en met de jongeren in gesprek gaan. 3. Afsluiting met energie!