Afgelopen

Shanice van de Sanden

kalender
October 8, 2021
Datum volgt
computerpin
Online
smiley face
De Comeback van

Zij maakte het allemaal mee. De opkomst van het vrouwenvoetbal in Nederland, de opmars van de Oranje Leeuwinnen en de Europese titel in eigen land. Shanice van de Sanden is met haar uitgesproken mening en energieke voorkomen een voorbeeld voor veel jonge speelsters in Nederland. Maar ook Shanice kende dalen in haar carrière. Hoe lukte het haar positief te blijven en dit om te zetten naar positieve daden? Let op: Instagram live sessie

Elke topsporter kent zijn pieken en dalen. Dit brengt een schat aan ervaringen die Shanice van de Sanden met jou gaat delen tijdens de online De Comeback van. Tijdens dit online event geeft Shanice haar persoonlijke blik op haar topsport beleving, haar route naar de top en vertelt ze hoe om te gaan met succes maar ook met tegenslagen. We gaan met Shanice de diepte in en stellen haar persoonlijke vragen over tegenslagen die ook jou herkenbaar zullen zijn, maar ook jij krijgt de kans om vragen te stellen!

Laat je motiveren en inspireren door topsporters die anoniem begonnen zijn, en zich hebben ontpopt tot boegbeelden om trots op te zijn. Welke route bewandel jij op weg naar jouw succes? De comeback van is voor iedereen die een boost nodig heeft. Middels verhalen van topsporter creëren we momenten van sporters die jou bekend zullen voorkomen! Doel is jou te laten ervaren dat je geen uitzondering bent. Dat de sessie je motivatie geeft om de draad weer op te pakken en om nieuwe perspectieven te ontdekken en te gaan ervaren. Jij kunt vooraf al nadenken over vragen en deze met onze delen. Uit de vragen wordt vooraf een selectie gemaakt. Hou ons Instagram kanaal in de gaten om te zien hoe jij je vragen voor Shanice kunt insturen!