Afgelopen

Stefan de Vrij

kalender
October 20, 2021
Datum volgt
computerpin
Rotterdam
Rotterdam
smiley face
De Skills van

Hoe ga je om met de plotselinge druk als je doorbreekt bij jouw droomclub? Het overkwam Stefan de Vrij die bij Feyenoord de harten van de supporters stal. Zijn eerste grote contract, een transfer naar het buitenland en daarbij een nog mooier contract. Maar hoe ga je om met deze druk en al het geld wat komt kijken in de top van het Europese voetbal?

Hoe gaaf is het om op een unieke locatie gemotiveerd te worden door topsporters en coaches? Tijdens deze interactieve sessies komen de thema's mentale gezondheid, weerbaarheid, sociale en communicatieve vaardigheden, conflicthantering, faalangst en social media aan bod. Deze sessie is uitermate geschikt voor jongeren wat extra ondersteuning en/of begeleiding nodig hebben bij de diverse leefgebieden. Stefan de Vrij is online aanwezig en laat zijn persoonlijke kant zien en vertelt over zijn struggles, en hoe hij daar uiteindelijk mee is omgegaan. Situaties die de jongeren op zichzelf kunnen projecteren en waar zij van kunnen leren. In samenwerking met de aanwezige coach wordt op een positieve manier gekeken naar hoe deze topsporter heeft gehandeld en het effect wat dit kan hebben op het leven van de jongeren. Middels het aanreiken van tools/handvaten krijgen de jongeren meer inzicht via herkenbare situaties over hoe om te gaan met de besproken uitdaging. Daarnaast zal de coach een aantal persoonlijke door de jongeren aangedragen uitdagingen met betrekking tot het thema behandelen.

De sessie bestaat uit drie blokken: • Welkomstwoord en introductie van coach en topsporter, afsluitend met het persoonlijke verhaal van de topsporter. • De coach zal naar aanleiding van het verhaal van de topsporter de leiding nemen en met de jongeren in gesprek gaan. • Afsluiting met energie!