Afgelopen

Virgil van Dijk

kalender
October 6, 2021
Datum volgt
computerpin
Online
smiley face
De Comeback van

Virgil is de captain van Oranje. Het hoogste podium bereikte de verdediger niet zonder slag of stoot. Virgil brengt een schat aan ervaringen die hij via prachtige verhalen en anekdotes exclusief aan een groep gelukkigen gaat meegeven! Laat je motiveren en inspireren door de captain van Oranje en doe mee met de Instagram win-actie en maak kans om onderdeel te zijn van deze exclusieve digital sessie!

Elke topsporter kent zijn pieken en dalen. Dit brengt een schat aan ervaringen die Virgil van Dijk met jou gaat delen tijdens de gregonline De Comeback van. Tijdens dit online event geeft Virgil zijn persoonlijke blik op zijn topsport beleving, zijn route naar de top en vertelt hij hoe om te gaan met succes maar ook met tegenslagen. We gaan met Virgil de diepte in en stellen hem persoonlijke vragen over tegenslagen die ook jou herkenbaar zullen zijn, maar ook jij krijgt de kans om vragen te stellen!

Laat je motiveren en inspireren door topsporters die anoniem begonnen zijn, en zich hebben ontpopt tot boegbeelden om trots op te zijn. Welke route bewandel jij op weg naar jouw succes? De comeback van is voor iedereen die een boost nodig heeft. Middels verhalen van topsporter creëren we momenten van sporters die jou bekend zullen voorkomen! Doel is jou te laten ervaren dat je geen uitzondering bent. Dat de sessie je motivatie geeft om de draad weer op te pakken en om nieuwe perspectieven te ontdekken en te gaan ervaren. Wil jij hier bij zijn? Doe dan mee aan de Instagram win-actie en bekijk op @projectcomeback.nl wat je moet doen hier bij te zijn!