Meer in
de buurt

Heb je een Project Comeback event gevolgd en wil jij je in jouw gemeente verder ontwikkelen? Dat kan! Wij helpen jou op weg naar de juiste plek om de beste versie van jezelf te worden. Bekijk welke organisaties actief zijn in jouw gemeente en waarmee ze jou kunnen helpen.

ACLO

De ACLO in Groningen is de grootste studentensportorganisatie van Nederland. Onze missie is om studenten van de RUG en de Hanzehogeschool aan te zetten tot verantwoord bewegen door gevarieerde en toegankelijke sport aan te bieden. Omdat wij staan voor de gezondheid van de Groningse student hebben wij enkele jaren geleden een Healthy Ageing commissie opgericht om dit te stimuleren.

Noorderpoort College

Je staat er niet alleen voor als je bij Noorderpoort studeert. Tijdens de gehele opleiding kun je een beroepdoen op je Studieloopbaanbegeleider en heb je een leerbelemmering, chronischeziekte, handicap of andere problemen die het studeren bemoeilijken, dan biedt Noorderpoort verschillende vormen van extra begeleiding aan. Op elke schoolstaat een Begeleidings- en Adviesteam (BAT) voor je klaar.

Alfa College

Het kan voorkomen dat je als student ergens tegenaan loopt tijdens de opleiding. Jouw coach heeft een signalerende functie en wordt ondersteund door een pedagogische aanvoerder om jou te helpen. Wanneer er extra hulp of ondersteuning nodig is dan kan het loopbaancentrum helpen. Hier werken loop baanexperts en orthopedagogen.

Hanzehogeschool Groningen

Studeren is leuk en uitdagend, maar soms ook stressvol en spannend. Heb je een bestaandefunctiebeperking of krijg je tijdens je studie te maken met ziekte,psychologische klachten of vervelende familie- of privéomstandigheden? Dan kan dit een enorme impact hebben op je studie. Aarzel niet en zoek contact met Hanze Student Support.

Rijksuniversiteit Groningen

Als student wordt er veelvan je gevraagd en kan je tijdens je studie tegen problemen aanlopen. Het is belangrijk omvoor deze aspecten van je gezondheid te zorgen. Als er persoonlijkeomstandigheden spelen of mentale ondersteuning nodig is, helpen we jou graag verder. Studieadviseurs, trainingen, workshops, e-health modules en een studentpsycholoog zijn beschikbaar om jou bij te staan waar nodig.

Team Sportservice

Het is belangrijk dat sport en bewegen deel blijft uitmaken van je dagelijkse bezigheden. We willen jongeren inHaarlemmermeer de positieve effecten van bewegen laten ervaren door verschillende sport- en beweegactiviteiten onder en na schooltijd aan te bieden in samenwerking met diverse sport- en beweegaanbieders uit de regio.

Meerwaarde

Wat zou het fijn zijn als je lekker in je vel zit. Je met plezier naar je sport gaat, het thuis en op school lekker gaat. Dat je zonder al te veel zorgen volwassen kunt worden en weet waar je goed in bent. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms heb je gewoon weleens pech in het leven of zit je minder lekker in je vel. Misschien lukt het je even niet alleen. Wij helpen je graag!

DOCK

Onze jongerenwerkers en -coaches staan voor je klaar. Ze lopen regelmatig door de wijk. En zijn digitaal bereikbaar voor een praatje of om je te helpen bij vragen. Ook organiseren we regelmatig activiteiten in de week, check onze Instagram en blijf op de hoogte! 

Instagram

Basketbal
Incluzio

Wil jij geld verdienen, leren ondernemen, evenementen organiseren, werkerervaring en skills opdoen, het beste uit jezelf halen, creatieve ideeën uitwerken én impact maken? Investeer in jezelf en zet je in voor een ander. Sluit je aan bij The Real social Next Level! 

Instagram
YouTube

SOL Leiden

Wij zijn SOL! Een – ongedwongen – jonge organisatie, opgebouwd uit passie en lef. Wij durven te doen, omdat durven doen je verder brengt. Wij stimuleren jongeren om dat ook te doen. We helpen om jouw droom te realiseren, welke droom dan ook. Onze Jeugd- en Jongerenmakelaars bedenken, organiseren en realiseren activiteiten die daarbij kunnen helpen.
Facebook
Instagram
LinkedIn

Young Originals

Het vinden van de baas in jezelf door coaching, netwerk en events. Young Originals biedt gratis online coaching aan alle jongeren van 18 t/m 23 jaar die in Amsterdam wonen. Daarnaast organiseertYO! events en ontmoeting. Young Originals geeft jongeren die even zoeken weer een plan, een perspectief, een kans om weer de baas in zichzelf te vinden.
Instagram
Snapchat

Dynamo Jeugdwerk
Dynamo Jeugdwerk

Dynamo Jeugdwerk is overal waar jongeren hun ‘ding’ doen. Met jeugdwerkers, sociaal beheerders, buursportcoaches, vrijwilligers, stagiaires en natuurlijk de jeugd, doen wij ons werk in Eindhoven en de regio. We organiseren veel activiteiten zowel binnen als buiten op plekken als het TECHPLAYGROUND HQ, freerunhal COMMIT040, Johan Cruijff-veldje, verharde trapveldjes en parken.
Instagram

Eindhoven Sport
Eindhoven Sport

Sporten en bewegen is goed maar vooral ontzettend leuk. Eindhoven heeft tal van sportmogelijkheden. Wil jij graag weten welke sport bij je past en wat de mogelijkheden zijn? Vraag gratis sportadvies aan bij Eindhoven Sport en de sportregisseurs gaan voor je opzoek!
Instagram
Facebook

3x3 UNITES

3X3 is de snelst groeiende urban teamsport ter wereld! Van een echte straatsport is het in snel tempo gegroeid tot een professioneel Olympische sport. De plek om 3x3 te spelen in Utrecht doe je bij de Tolsteegplantsoen. Elke zondag van 13.00-15.00 zie je daar de 3x3 leaders Charlotte, Merel, Noor & Stef voor een uitdagende activiteit. Shoot hoops en ontmoet nieuwe vrienden!
Instagram
Facebook

Sol
SOL Rotterdam

Wij zijn SOL! Een – ongedwongen – jonge organisatie, opgebouwd uit passie en lef. Wij durven te doen, omdat durven doen je verder brengt. Wij stimuleren jongeren om dat ook te doen. We helpen om jouw droom te realiseren, welke droom dan ook. Onze Jeugd- en Jongerenmakelaars bedenken, organiseren en realiseren activiteiten die daarbij kunnen helpen.
Facebook
Instagram
LinkedIn

MastersNL / Masters of Amsterdam

Jongeren proberen in 30 dagen een haast onmogelijk geachte missie te volbrengen die hen dichter bij hun droom brengt op het gebied van sport, muziek, ondernemen, gaming, food, mode of creatie. Wil jij je dromen najagen? Vera, Ruud, Jesse, Donna en Finn gingen jou al voor en hebben hun missie volbracht! Ontwikkel je talent en geef je op voor de 30-dagen missie.

www.mastersnl.nl
Instagram
Podcast